Arde, uite-o cum arde😂

Arde, uite-o cum arde😂

E luni, dar nu conteaza.

E duminica, e weekend, e septembrie, si e Constanta, Romania, si mai e si 9 30 dimineata , ca, de, rasfat. Mami-tati time aseara, la o palavra, prin oras.

Starea vremii: exact cum trebuie, prin perioada asta superba a anului, serios e super vreme , deci hai la plaja!

Si se iau : copil 1, copil 2 , prosoape, cazma, lopata , slipi,o cafea zdravana ca de, mami-tati time aseara, si mult chef de stat pe afara ca e duminica , ca maine e luni, God help US, ca o luam de la cap. Mucii celor mici #cedeaza , e bine.

Si pornim: bai, liber , fara trafic, ca e duminica si lumea doarme, babele sunt la Biserica, mergem si noi sa aprindem o lumanare sa mai multumim , da’ sa plece babele ca nu am chef de ele azi.

Si ajungem la plaja:Shock! Cefosii smecheri si-au strang sezlongurile!Unde sunt sezlongurile? Oare au curatat ei, dragii nostri cefosi, posesori de plaje, aparute, cu bani europeni, pe vremea lui ex major of gr8 Constanta,care, deci practic sunt ale noastre, ale tuturor ? Oare, oare au curatat ei plaja sau si-au lasat catrafusele si eventual ramasite de catrafuse pline de cuie ruginite,gata sa penetreze ,ale noastre finutze, dulci si suave calcaiase? Nop. Catrafusele sunt acolo, peste tot.

Se pare ca programul Litoralul pentru toti nu e rentabil pentru cefosii smecheri, posesori de plaje , revenite lor, prin drept de succesiune, si si-au desfintat cascarabetele, si au plecat acasa , sa hiberneze in pace, pe stiva de cash, pana la vara viitoare.

Mai bine, ca plaja in perioada asta a anului are un farmec aparte, oricum ea este versatila, nu seama azi cu cea de maine. Si astazi am febra. Si sunt si plina de muci, ca asa e primul an de gradi, partea a doua. Deci vreau acasa asap ,ca is cam foggy in gandire😂😂.

Si cu gandul la marea cea minunata, si la cefosii bronzati,ajungem acasa.Dupa un somn de 3 ore cu mucosii din doatare, dar pusi pe sotii, si un plic de paracetamol , baut pe fuga, e mai bine, tot cam dizzy, dar ok. Coafura lu tati la virus #rezista.

Si decat sa stam in casa , hai la un gratar , ca oricum ziua de maine ,de gradi e compromisa.

Ce am gasit la rezervatia naturala Fantanita, Murfatlar: gunoaie! Ma, da multe , mai multe ca nicioadata . Partea buna e ca ne-am bucurat de aer, in 5, si am luat masa in natura , toti 4 , plus buni, bonus,am ascultat niste muzica pe boxa lu tati handmade ,  ne-am binedispus in grup, am ras,si a trecut si febra.

Dar oare pediculoza ce o fi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.